hahah, detta inlägg börjar skrivas av att jag hör mina kära far som skriker åt en telefonsvarare som heter com hem. det är ganska roligt måste jag säga. jag ahr aldrig hört nån som är så upprörd på en telefonsvarare...

helgen e slut.. men har haft det mysigt med mina systrar och papsen.. har shoppat bl.a en för liten skinnpaj som knappt kan stängas.. men va fan.. den va ju snygg! Vi va på bio igår o såg DARLING. Jag satt o bölade i slutet av filmen som var sjukt rolig ibland.. men så fruktansvärt sorglig ibland.. ja hade ångest fortfarande imorse när jag vaknade.. Ingen människa har rätt att va ensam..  Gubben som spelade i filmen spelade så sjukt bra.. o jag vill nästan fälla en tår här o nu...Snyft!  Jag min patetiska människa gick tillochmed in på nätet för o se om han har familj i det verkliga livet..
Är inte jag bara världens känsligaste människa så säj mig?

snyft.

När vi skulle lämna systrarna vid tåget förut satt det en ensam liten man o sålde bingolotter, och min känslosamma  sida kom genast tillbaka. jag o pappsen köpte två lotter, och tur var väl detta för 500 pjux hamnade just i vår ficka.. hmm... jag o sara grät lite förut när lillfamiljen skulle skiljas... är jag trött och känslig idag eller vad e jag? dom på tåget måste tyckt vi va lite knäppa... jag o sara o rosanna stod o pussades o kramades vartannat.. sen skrattade vi o grät några tårar. sara o rosanna e väl ändå de sötaste systrar som finns..

Nu ska pappa ha datorn o ja ska lägga mig tidigt så ja inte behöver känna ångest om jag ser nån som sitter ensam o fikar imorn.

puss o hej!

jihaa....

ja har skaffat blogg! här ska ni få läsa om alla mina spännande kräftjagarnätter i pyjamas, drömmar o vardagliga ting. jag vet än inte om detta kommer bli någon succé eller om ja kommer skriva nåt. det återstår att se!

lite pics kommer ja ju självklart dela med mig av iallfall.

läs å NJUT!

Tjing!