Igår kom jag att tänka på hur mycket jag saknar mina gulleungar! Man blir så himla stolt när man ser alla bilder o gympafilmer från den tiden. Tjejerna var så himla duktiga. Många, många medaljer blev det! I julas när jag var hemma satt jag o kollade igenom alla tidningsurklipp på tjejerna och oss. Ååå... jag blev alldeles nostalgisk.

Nu är de runt 15 år och jag kan inte fatta det riktigt.. Hursomhelst kommer de alltid att vara mina små gullebarn=)


Jaha.

Jag var på fotbollsmötet. Då vi kom till den punkten att vi skulle välja nr till våra matchtröjor säger jag att jag vill ha nummer tre. Dock ville en annan tjej också ha nummer tre så vi körde sten, sax och påse om det och självklart vann hon. Så jag frågade om tio var taget. Det var det inte, och för en stund kände jag att tio kändes riktigt, riktigt bra.

Allt var frid och fröjd. Tills jag nu ikväll fått höra att nummer tio oftast förknippas med riktiga proffs typ.

Detta hittade jag precis på nätet;

10. Lagets stora stjärna, supportrarnas älskling, frälsaren eller vad ni vill... Nummer 10 är det heliga numret på en fotbollsplan och har burits av de mest fantastiska spelare man någonsin sett. Legendariska "tior": Pelé, Roberto Rivelino och Zico (Brasilien), Diego Maradona (Argentina), Roberto Baggio (Italien), Gary Lineker (England), Michel Platini och Zinedine Zidane (Frankrike), Ruud Gullit och Dennis Bergkamp (Holland), Ferenc Puskas (Ungern).


Nu kan vi snacka ÅNGEST. En riktigt stor klump i magen. Jag måste ha ett annat nummer!
Just nu är jag så vansinnig så jag håller på att dö.

För det första. Jag bestämde igårkväll när jag inte kunde sova att jag skulle ha en köpfri månad.
För det andra. Så var jag på stan förut och köpte en tröja, en kjol och en ipod.
För det tredje. Har jag väldigt dålig karaktär.
För det fjärde. Så har ipoden låst sig och är helt knäpp.
För det femte. Så är jag så förbannad.
För det sjätte. Varför krånglar det alltid när man köper nya prylar??????????

BÖÖÖÖÖÖÖ.
Jag har en bekännelse. Jag ska börja spela fotboll. Jag vet, det är helt sjukt!
Jag är ju mer en sån där gymnastikdanstjej som alltid varit rädd för bollar. Men sen jag var runt 17 har jag tyckt det verkar så kul att spela fotboll så nu när Sara frågade om jag skulle va med i ett korplag svarade jag ja och nu undrar jag vad jag gett mig in på. Men jag ser det som vårens utmaning. Nu får jag fanimej inte banga ur!!!

Alltså jag har typ aldrig ens rört en boll. Men jag vet iallafall att den ska in i mål. Det är ju en bra början:)

Jag har försökt övertala Maria också som aldrig rört en fotboll och jag tror jag kanske lyckades. Vi bestämde att vi ska träffas nån dag isåfall o bara sparka en boll lite framotillbaka. Bara för o få in känslan lixom:) Hahaha...




Igår var jag hos mitt ex-kex pär och såg Adam & Eva för 89:onde gången. Jag tror att jag kan se den filmen hur många gånger som helst. Varenda sekvens e så sjuukt genomtänkt och så sjuukt underhållande.

Nästa söndag smäller det. Mia & Klara börjar.... Som jag längtat!!! Åhh... vad det kommer förgylla min tillvaro!

Nu måste ja sova för ja ska upp o jobba igen klockan 6.45. Jag ska hjälpa människor i nöd.

Gonatt gonatt.
Idag berättade mitt kex-ex pär att han börjat blogga just idag. Och jag vill ju inte va sämre så därför skall jag nu ta upp min bloggkarriär igen.

Men just idag passar det sig inte att skriva för jag är en pmsBITCH.

Men imorrn är jag nog snäll.

hejsvej!