Jag pratade med den här lillfisen förut. Hon berättade att hon satt och kollade på fjortiskort på mig. Hon förklarade att jag hade gult hår (det var säkert svart under) och så såg jag jättesur ut på varenda bild min mor o far tagit av mig på en danmarksresa runt år 2000.

Ja, jag har en gång i tiden haft svart underhår. Alltså hälften blondt (läs gult) och undre hälften svart. Mamma har berättat så här i efterhand om en gång då mamma hade en norsk vän på besök som var lärare. Hon såg mig och mitt blondsvarta hår och förklarade för mamma att; henne kommer du få problem med!

O det fick hon!
Idag såg jag som vanligt på mitt favoritprogram spårlöst och som vanligt forsade tårarna, och som vanligt hade jag lite kontakt med hemmet där min mor o lillasyster även dom satt med tårarna i ögonen framför programmet. Idag var det dessutom en tjej från min klass som var med och hittade sin underbart söta mammi.

Helgen som gick var som sagt rolig. Jag berättade min kräfthistoria o den blev så populär att 2 killar började skriva en sång om den.. haha.. För er som inte hört historien kommer den läggas upp här på bloggen inom de närmaste dagarna.

Håll till godo.


Här är den... krabbjäbeln.